Cutie & Sweetie kolekcija malih i velikih torbi

Ako želite da budete u centru pažnje na rođendanskoj zabavi ili intimnoj večeri, potrebno je da se pobrinite da i vaša torbica bude upečatljiva. Cutie & Sweetie kolekcija vam nudi upravo takav efekat.

Kombinujući funkcionalnost i eleganciju, ova kolekcija će postati vaš stalni pratilac u svakodnevnom životu. Dizajnirana je tako da da u nju možete staviti telefon, novčanik, papirnate maramice, žvake, manji parfem i par kožnih rukavica. Savršeno odgovara najrazličitijim stilovima i situacijama. Boju i veličinu možete odabrati u zavisnosti od toga da li ćete je nositi u bioskop, šetnju, na popodnevnu kafu, rok koncert ili u kupovinu. Sve što je potrebno jeste da zavirite u našu kolekciju i odaberete svoju omiljenu Cutie & Sweetie kombinaciju.

Upotpunite svoj put ka sreći ovog leta uz paletu naših mini ili large purse torbica. Od elegantnih zlatnih, srebrnih tonova, preko neutralnijih nude, boja mesa, bež, do upečatljivih crvenih, pink, ljubičastih, zelenih. Zaronite u more dopamina, jer ima mesta za sve nas.

Modna torbica je odličan način da upotpunite letnju odeću. Postoji mnogo stilova koje možete izabrati

Izlazak sa prijateljima

Ovo je idealna prilika za žene – kvalitetno provedeno vreme sa prijateljima koje nam je neophodno kako bi se resetovale. Takođe je i prilika da se pohvalite svojom novom mini ili large purse torbom i da izgledate slatko.

Rođendani i zabave

Skoro poseban dan kao dan kada primamo platu. Spakujte sve potrebne stvarčice mobilni telefon, novčanik, omiljeni ruž, ključeve…jer mini purse je spremna da Vas odvede u nove avanture sa Vašim partnerom ili prijateljima

Muzika čini čoveka

Ako su letnji festivali vaš izbor, imajte pri ruci ono što morate imati da biste uživale glasno i ponosno – Vašu mini purse.

Prljavi ples

Uveče, kada obujete cipele za lude žurke i upotpunite svoj stil mini purse torbom budite sigurne da će provod biti zagarantovan