Boyana Moonbag – torbica sa imenom, prezimenom i stavom

Praktičnost, sigurnost i sloboda pokreta

U želji da zadovoljimo sve potrebe naših kupaca i spremno odgovorimo na zahteve high street mode, osmislili smo Boyana Moonbag, torbicu sa imenom, prezimenom i stavom. Ključni principi kojima smo se rukovodili pri dizajnu i izradi bili su:
Praktičnost, jer Boyana Moonbag omogućuje lak pristup vašim stvarima. Nijedna druga torba vam neće pružiti takvu preglednost kao ova, čime će vam uštedeti vreme koje biste utrošili u pretraživanje mnogobrojnih pregrada u svom rancu ili tašni. U spoljašnji džep Boyana Moonbag možete spakovati svoj telefon, a u prednji deo novčanik, ključeve, pasoš, sjaj za usne, papirnate maramice i parfem. I ostaće još malo mesta za džepno izdanje Alise u zemlji čuda.
Sigurnost, jer se Boyana Moonbag nosi oko struka na prednjem ili bočnom delu tela, što otežava pristup džeparošima. Osim toga, položaj ove torbice i njena preglednost će vam omogućiti da u svakom trenutku imate svoje dragocenosti na oku.
Sloboda pokreta je treći ključni razlog zbog kojeg smo se odlučili na ovaj potez. Jedna od najvećih prednosti Boyana Moonbag jeste ta što omogućuje slobodan pokret rukama, ne opterećujući ramena zbog idealne kombinacije pojasa, kože i lanca. Ovo je posebno korisno prilikom dugih šetnji, turističkih obilazaka, vožnje bicikla, fotografisanja ili plesa.

Recikliran stil i fleksibilnost

Tradicionalno, tokom osamdesetih i devedesetih ove torbice su se nosile oko struka kao zamena za siguran džep. Međutim, u proteklih nekoliko godina, modni entuzijasti širom sveta radili su na preoblikovanju njenog izgleda kako bi zadovoljili sve potrebe svakodnevnog urbanog života. Time su uspeli da zadovolje različite stilove. Ona je postala omiljen izbor za kombinovanje sa odećom za vežbanje, za nošenje tokom planinarenja, tokom vožnje bicikla ili trčanja. U isto vreme, savršeno se uklapa i za društvene događaje, zabave i formalne prilike.


U svetu Vera Leather, gde se jedinstvenost smatra najvišom modnom vrednošću, ova torbica je doživela spektakularnu transformaciju i postala sinonim za stil i stav. U želji da zadovoljimo sve zahteve High Street mode, dodali smo joj lanac i osvežili sa dve vrste kaiša. U zavisnosti od stila možete birati između širokog kožnog kaiša ili luksuznog lanca ojačanog kožom kako biste torbicu sa lakoćom nosili preko ramena. Zahvaljujući kombinaciji jedinstvenih elemenata, Boyana Moonbag je postala nezaobilazni deo garderobe svih onih dama koje uspevaju da iznesu svoju autentičnost, sofisticiranost i avanturistički duh.

Raznolikost stilova, boja i dezena

Šta je ono što našu Boyanu čini tako jedinstvenom? Ovaj model dolazi u bezbroj boja i dezena, u zavisnosti od odevne kombinacije uz koju želite da ga uskladite. Na vama je da odaberete boje, dezene ili njihovu jedinstvenu kombinaciju. Zahvaljujući usaglašenosti širokog kožnog kaiša i elegantnog lanca usklađenog sa finom kožom, naš Moonbag vam omogućuje da birate da li ćete ga nositi preko ramena, na rame ili oko struka. Ne postoji ništa tako jedinstveno što u nekoliko sekundi može potpuno izmeniti vaš izgled i stil u zavisnosti od prilike