Naša Priča

Inspirisani savršenstvom, obraćamo pažnju na sve detalje uključene u dizajn naših proizvoda od kože. Novčanici za kartice i novac su naši početni proizvodi. Danas možete birati između široke palete ručno pravljenih proizvoda. Budući da su u potpunosti izrađeni ručno, to donosi dodatnu radost prilagođavanja svakog pojedinog detalja potrebama i preferencijama našeg klijenta. Na ovaj način svaki proizvod koji naručite napravljen je sa našom strašću za izvrsnošću i jedinstvenom vrednošću po vašem izboru. Imajući na umu da ne postoje dva ista proizvoda, da svi imaju suptilnu razliku i da se životni vek proizvoda vremenom pomera rukom – jasno govori da ćete doživeti jedinstveni proizvod koji prati vaš ritam. Postupajte pažljivo kao prema sebi.

Namera nam je da dizajniramo jedinstveni proizvod koji će postati deo vaše svakodnevice. Želimo da stvorimo dodatke koji savršeno odgovaraju vašem karakteru, služe svrsi i poboljšavaju vaš stil. To je razlog zašto želimo da stvorimo savršen proizvod za vas, dajući vam slobodu da prilagodite svaki detalj. To dokazuje i sam postupak naručivanja, jer se zasniva na dijalogu i u celini je dinamičan.

Vera ne pravi kompromise po pitanju kvaliteta. Stoga su korišćeni materijali najkvalitetniji i za njihovu obradu koristimo tradicionalne metode. Koža dolazi iz etičkih izvora koji su u skladu sa svim važećim propisima

Proizvode Vera u potpunosti izrađuju vešte ruke majstora koji garantuju najviši nivo kvaliteta.

Vera ručno izrađuje svoje proizvode koristeći samo sertifikovanu i ekskluzivnu kožu vrhunskog kvaliteta, čime obezbeđuje njihovu neograničenu trajnost.